SSL-sertifikaatti, mistä on kyse?

SSL eli https -suojaus

SSL-sertifikaatti on verkkosivuille asennettava toiminto, joka suojaa verkkosivujen ja sen käyttäjän selaimen välisen liikenteen. Se kertoo asiakkaillesi, että verkkosivujen kautta lähetetyt tiedot ovat turvassa, kuten esimerkiksi verkkokaupan tilaus tai lomakkeella lähetetyt tiedot.

Miksi on tärkeää että yrityksenne verkkosivuilla on SSL-sertifikaatti?

1. Verkkoselain varoittaa vierailijaa ei-turvallisesta sivustosta

”Maailman suosituin selain, Google Chrome, varoittaa kävijää mikäli sivusto ei ole suojattu. CA Security Councilin tutkimuksen mukaan vain 2% asiakkaista jatkaa palvelun käyttöä, jos he saavat ilmoituksen yhteydestä, johon ei luoteta.” Jo pelkästään nettiselainten varoitusten takia SSL-sertifikaatti on välttämätön. Mitä vierailija ajattelee yrityksestä, jonka sivuston nettiselain sanoo olevan ”ei turvallinen”?

2. SSL-setifikaatti tehostaa näkyvyyttä ja myyntiä

”Kun tulevat asiakkaasi etsivät tietään luoksesi, tuo vihreä lukko takaa sivustosi paremman näkyvyyden hakukoneissa. Google suosii hakutuloksissaan SSL-suojattuja sivustoja, ja tämän takia se on ehdoton työkalu tulevaisuuden menestyksekkään liiketoiminnan turvaamiseksi”.

3. Salattu yhteys luo luotettavan mielikuvan yrityksestä

”Osoittamalla asiakkaillesi että olet luotettava toimija, sivustosi on aito sekä turvallinen, ja edistämällä näkyvyyttäsi hakukoneissa on varmaa, ettet ainakaan häviä mitään. Ehkä pari sataa euroa.

SSLBot