WordPress-huolenpitopalvelu

Yrityksen verkkosivut tarvitsevat jatkuvaa huolenpitoa ollakseen aina ajan tasalla ja parhaassa vireessä. Samalla yrityksenne vapautuu piinaavasta tehtävästä, joka on liian helppo jättää tekemättä.

Yrityksen verkkosivut tarvitsevat jatkuvaa huolenpitoa

Verkkosivut ovat yritysilmeen ja markkinoinnin kulmakivi, eivätkä ne ole koskaan valmiit. Ohjelmistopäivitykset painaa päälle, sekä verkkosivujen sisältö täytyy pitää ajan tasalla vakuuttavan yritysilmeen ja hyvän asiakaspalvelun nimissä. Ulkoistamalla verkkosivuston huolenpitopalvelun osaaviin käsiin varmistetaan niiden paras toimivuus ja hyöty nyt ja huomenna.

Lopeta verkkosivuista huolehtiminen ja keskity olennaiseen

Harvassa yrityksessä on nykyään omaa IT-henkilöä, joka huolehtii asianmukaisesti firman omista verkkosivusta. Näin ollen asia jää usein heitteille, ja merkittävä osa yrityksen julkisivua jää heitteille. Me poistamme ongelman. Pidämme verkkosivut aktiivisesti ajan tasalla sekä tekniikan, ulkoasun ja sisällön osalta. Näin yrityksenne yritysilme pysyy edustavana sekä liiketoiminta kehittyy toivottuun suuntaan.

Tarjoamme huolenpitoa yrityksenne verkkosivuille

Kun annat WordPress-sivuston meidän hellään huomaamme, niin teemme seuraavaa:

Pidämme WordPressin ohjelmiston, käytössä olevat lisäosat sekä teeman päivitettynä aina uusimpaan ohjelmistoversioon.

Järjestelmämme haistelee sivuston toimivuutta jatkuvasti, antaen ilmoituksen jos verkkosivunne on jostain syystä saavuttamattomissa. Saadessamme ilmoituksen tarkastamme tilanteen ja tarvittaessa otamme yhteyttä palvelimen ylläpitoon nopeuttaaksemme tarvittavia korjaustoimenpiteitä.

Asetamme verkkosivustollenne automaattisen varmuuskopioinnin tarvittavin väliajoin. Ongelmatilanteessa verkkosivusto voidaan palauttaa edellisestä varmuuskopiosta.

Tiedotamme teitä sivustolle tehdyistä toimenpiteistä sekä muista mainittavista tapahtumista kuukausittain.

Kun tarvitset apua ja neuvoa verkkosivujen toimivuuden tai kehittämisen suhteen, juttelemme kanssasi mielellämme lisää.

Verkkosivujen huolenpito alkaen 45 € / kk

Hintaan lisätään alv 24 %, laskutus 12kk jaksoissa.

Lisätyönä tarjoamme myös...

Verkkosivujen sisältö elää jatkuvasti tilanteiden muuttuessa ja liiketoiminnan kehittyessä. Hoidamme tarvittavat sisältömuutokset yrityksenne verkkosivuille vaivattomasti.

Verkkosivut eivät ole koskaan valmiit, ja niitä täytyy laajentaa tai uudistaa ajoittain. Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan suunnitelmanne verkkosivujen kehittämiseen liittyen.

Verkkosivujen kävijäseuranta antaa hyödyllistä tietoa verkkosivujen vierailijoista. Tarvittaessa autamme vierailija-anaytiikan kanssa.

HuolenpitoBot