Yrityksen verkkosivut

Puhelinluettelon jälkeisellä aikakaudella verkkosivuista on tullut yrityksen markkinointialusta numero yksi. Edustavat ja nykyaikaset verkkosivut luovat ammattimaisen kuvan yrityksestä.

Vakuuttava yritysilme verkkosivuilla

Verkkosivut ovat yrityksen tärkein markkinointikanava, joilla on merkittävä rooli uskottavan yritysilmeen luomisessa. Jos yritykseltä puuttuu verkkosivut, tai ne ovat heikossa kunnossa, saattaa moni asiakas koputella kilpailijanne ovella. Pitämällä yrityksen verkkosivut nykyaikaisina ja toimivina, parannetaan yrityksen menestymisen mahdollisuuksia.

Aika on rahaa - sopiva kumppani verkkosivujen toteutukseen

Yrityksenne osaaminen keskittyy muuhun kuin verkkosivuihin, ja usein aikaa ei löydy puuduttavilla ja epämääräisille verkkosivutoteutuksille. Me toimimme toisin: kartoitamme tarpeenne ja suunnittelemme yrityksellenne edustavat verkkosivut mahdollisimman pienellä vaivalla avaimet käteen -palveluna.

Verkkosivuprojektin toteutus

Verkkosivujen toteutus on aina yksilöllinen ja tapauskohtainen projekti. Toteuttamilla sivuilla on kuitenkin jotain yhteispiirteitä.

Verkkosivujen alustana käytämme vain ja ainoastaan WordPress-julkaisujärjestelmää, joka on maailmanlaajuisesti yleisimmin käytetty alusta verkkosivuille.

Onnistunut verkkosivutoteutus lähtee aina sisällöstä, joka jätetään usein liian vähälle huomiolle. Asiakastanne kiinnostava sisältö on hyvää asiakaspalvelua, tuoden myös potentiaalisia asiakkaita hakukoneista. Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivuillenne kohdeasiakastanne kiinnostavan sisällön kokeneiden viestinnän ammattilaisten toimesta.

Verkkosivujen ulkoasu täytyy olla selkeä ja edustava, sekä yritysilmeeseen sopiva. Visuaalisuus on tänä päivänä pop, joten omat laadukkaat kuvat ovat aina kova sana yrityksen verkkosivuilla.

Sivustosta riippuen mobiililaitteilla sivuja surffaavia on noin 50 – 80 %. Optimoimme verkkosivut aina tarkasti myös mobiililaitteille.

Annamme toteuttamillemme verkkosivuille toimivuustakuun, ja korjaamme mahdolliset virheet veloituksetta 6kk ajan. Kun tarvitset apua ja neuvoa verkkosivujen käyttöön, niin olemme tukenasi.

Verkkosivujen toteutus alkaen 1650 €

Hintaan lisätään alv 24 %.

Lisäksi tarjoamme myös...

  • Verkkokaupparatkaisut

VerkkosivuBot